L’alumnat de 1r d’ESO visita el Casal Cívic Trinitari Bel

Durant aquesta setmana, l’alumnat de 1r d’ESO del nostre centre,  aprofitant les hores de tutoria, estarà visitant el Casal Cívic Trinitari Bel per tal de conèixer les instal·lacions i ser informats de les activitats que hi ha programades.

El Casal cívic Trinitari Bel , adscrit a la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, és un espai públic obert a tothom: joves, grans ,infants i entitats on s’organitzen tallers, conferències ,exposicions etc., que permeten fomentar aficions i ampliar coneixements  i formar part d’un projecte col·lectiu. És així,  un espai que ofereix un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el  desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari