L’Institut Sòl de Riu ha estat guanyador del primer premi de la IVa edició del Premio Huertos Educativos Ecológicos.

El Premi Huertos Educatius Ecològics es concedeix de forma anual a projectes educatius que destaquen per la seva utilització de l’hort com a eina de transmissió d’informació i valors.

L’iniciativa vol ser un reconeixement i una motivació afegida per a la comunitat de professors, pares, alumnes i associacions que es dediquen a un jardí ecològic.

El Premi Huertos Educativos Ecológicos és una iniciativa de l’Associació Vida Sana i de la Fundació Triodos i està dotat, en cada una de les seves 4 categories (Infantil, Primària, Secundària i Agricultura Social) amb un primer premi de 1.000 €, i un Accèssit amb entrega de material per a l’hort ecològic.

El nostre Centre ha resultat guanyador en la categoria d’instituts de secundària a nivell de l’Estat espanyol . El projecte presentat s’anomena Agroverd i té com a fonament dissenyar una estratègia formativa amb la finalitat de crear un grup cooperatiu que produeixi i comercialitzi productes ecològics típics de la nostra zona.

foto triodos projecte agrovert 2017

Els alumnes de 4t d’ESO lideren el projecte participant en les activitats de disseny i manteniment de l’hort ecològic i, fins i tot, en l’estratègia de màrqueting per la venda dels seus productes. A més, també hi participen de manera indirecta amb nombroses activitats des de diferents matèries alumnes d’altres cursos de l’ESO.

Carlos Salvadó Rosell, Coordinador del Projecte Agroverd

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari