El treball de Recerca, A Flor de Pell, creació d’una empresa de cosmètica natural de les alumnes Maria Fibla i Laia Fibla guanya el VI Premi IDECE

El passat 20 d’octubre, a la seu de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre va tenir lloc l’acte de lliurament de la 6ª edició dels premis de l’ Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) . Aquests premis tenen per objectiu  fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre, i premien la qualitat dels treballs de recerca i crèdit de síntesi/projecte dels cicles formatius de grau superior, que versin sobre estudis relatius al desenvolupament integral de les comarques de l’Ebre.

Són uns premis que pretenen reconèixer la creativitat i l’esforç dels alumnes i els guardons consisteixen en una aportació econòmica; a més de la publicació al web www.idece.cat i la possibilitat de publicar en paper el treball que hagi obtingut el primer premi.

El treball presentat per Maria Fibla i Laia Fibla, A Flor de Pell, creació d’una empresa de cosmètica natural, va estar tutoritzat per les professores Anna Valle i Pilar Salvador i en ell, les autores, seguint el guió d’un pla d’empresa, van crear un producte de cosmètica natural a partir de les matèries primeres, com són l’oli d’oliva i les plantes aromàtiques i van estudiar les seves propietats per posteriorment donar-li una imatge i comercialitzar-lo.

A l’acte de lliurament dels premis vam comptar amb la presència de director de l’IDECE, Joan Martín Masdeu; juntament amb les directores territorials d’Ensenyament, Manolita Cid, i d’Empresa i Coneixement, Mercè Miralles; la coordinadora territorial de Joventut, Norma Pujol, i el director de l’IDECE, Joan Martín.

Un cop més felicitar a les autores i a les tutores del treball i a tota la comunitat educativa per la feina ben feta i pel merescut reconeixement al treball i a l’esforç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>