L’Institut Sòl de Riu d’Alcanar recull el Primer premi de Huertos Educativos Ecológicos

El passat divendres 17 de novembre de 2017 el nostre Centre va recollir el Primer Premi a nivell de tot l’estat espanyol del IV Concurs Huertos Educativos Ecológicos dotat de 1.000€.

En aquest acte vTRIODOS_Huertos_080an assistir en representació de tota la comunitat educativa en Carlos Salvadó con a coordinador del projecte Agroverd i membre de l’equip directiu i Pilar Salvador i Alfredo Lluch que són dos dels diversos professors que participen activament en aquest premiat projecte.

La cerimònia de lliurament de premis va tenir lloc a la Casa Encendida de Madrid on el nostre centre va exposar un estand on tots els centres assistents van poder veure alguns dels productes i activitats que realitzen els nostres alumnes. A més, es va celebrar una taula redona on cada premiat va explicar com es desenvolupa el projecte de l’hort ecològic.

TRIODOS_Huertos_142Bé, finalment volem agrair a la Fundació Triodos i Vida Sana, a l’Ajuntament d’Alcanar, a la Cooperativa Benihort sccl, a l’empresaSempre Flora, a Exportadora d’Agris d’Alcanar sccl, a Vivers Alcanar SAT, a la Residència l’Onada, a l’Escola Joan Babtista Serra d’Alcanar, a l’AMPA de l’institut, a totes les famílies i a tot el professorat i alumnat del centre. Moltes gràcies a totes i a tots pel vostre suport i col·laboració sense el qual no hagués estat possible aquest premi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>