Primer projecte de l’optativa Coding with Scrath del curs 17/18

Aquest primer trimestre els alumnes de segon d’ESO que cursen la matèria optativa Coding with Scratch han presentat els seus projectes.

Captura de pantalla 2017-12-20 a les 9.20.16Un cop més, aquest curs els alumnes han creat unes nadales amb el programari Scratch 2.0 amb les que participaran al Festival de Nadal de 2017. Aquesta activitat l’han realitzat mitjançant treball col·laboratiu dintre del programa d’impuls plurilingüe del nostre centre.

L’objectiu d’aquest primer projecte ha estat crear un producte audiovisual nadalenc aprofitant les dades en les que es fa el lliurament. Treballant amb aquest encàrrec els alumnes aprenen a programar amb l’ordinador. Scratch és un llenguatge de programació completament visual que permet crear animacions, jocs i curtmetratges interactius de manera molt senzilla. Aquests coneixements podran tenir una progressió en aplicacions robòtiques a tercer i quart d’ESO.

Captura de pantalla 2017-12-20 a les 9.20.44A més, aquesta metodologia de treball motiva al l’alumnat i facilita l’aprenentatge mitjançant el plurilingüisme. De manera divertida els nois i noies van creant el seu projecte tot plegat en un entorn en el que s’utilitza com a llengua vehicular l’anglès.

Seguirem treballant al llarg de tot l’any amb altres projectes interessants. Bon Nadal i feliç Any Nou a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>