Celebració del Dia Escolar de la No-violència i la Pau.

Captura de pantalla (39)L’any 1964, el poeta pacifista Llorenç Vidal va instaurar el DENIP el dia 30 de gener, aniversari de la mort de Mahatma Gandhi.  Durant aquesta jornada els centres educatius organitzen activitats diverses per difondre els valors i la cultura de la PAU.
Aquest any a l’institut Sòl-de-Riu hem reflexionat sobre la Declaració Universal de Drets Humans i la Cultura de la Pau sota el lema IMANIGEM QUIN MÓN VOLEM, prenent consciència de que cal la participació activa en la construcció de la societat, del món en què volem viure.
20180129_101613Queixar-se no serveix de res, no val restar al marge. Cal prendre partit, treballar conjuntament en la construcció del món que imaginem, que volem, diferent i millor.
Per aconseguir-ho, és necessari reclamar i lluitar pels nostres drets, però sense obligar el deure que tenim amb la societat de participar activament exercint una ciutadania responsable, col·laborant amb associacions i entitats altruistes, aportant el nostre granet de sorra per a mantenir la cohesió social i conviure en harmonia.
Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari