Viatge a França

La professora Joëlle Rodríguez ha organitzat un viatge a França per a l’alumnat que cursa francès com a segona llengua estrangera.  La setmana vinent, 18 alumnes emprendran la ruta dels castells càtars. Aniran al camp de concentració d’Argelers, on van arribar més de 100.000 exiliats republicans en acabar la Guerra Civil Espanyola. A continuació visitaran la tomba de Machado, al cementiri de Colliure. A més dels castells Càtars de la villa medieval de Carcassone, també podran anar a la Maternitat d’Elna, institució que va ajudar les mares jueves que fugien de la persecusió nazi durant a Segona Guerra Mundial.
L’alumnat tindrà l’oportunitat de practicar la llengua francesa a la vegada que coneix la història de primera mà, exercita l’autonomia personal i millora els vincles de convivència amb els seus companys i companyes.
Us anirem explicant la nostra aventura!
Joëlle Rodríguez Roigé
Professora de Llengua Francesa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>