Concurs cartell de Sant Jordi 2018

Com va sent costum en els darrers cursos,  l’alumnat de 1r ESO, realitza el disseny del cartell de Sant Jordi que informa dels actes programats per aquesta jornada.  Aquest any s’ha nodrit d’un nombre important de cartells interessants, des de el punt de vista estètic, i que tot i que es presenta com una tasca més dins de la matèria d’educació visual, té la gratificació afegida de participar en un concurs, que any rere any va deixant més empremta.

Felicitar els/les guanyadors/es del concurs:

Primers: Raul Oltean i Adrià Rovira

Segona: Joana Matamoros

Tercera:Beatrice Bogdan

Donar l’enhorabona als guanyadors i les gràcies als alumnes de 1r ESO per la seva col·laboració i participació.

 

Professor d’educació visual: Xavier Rovira

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari