L’Institut Sòl-de-Riu visita la Central Nuclear d’Ascó

 

 

El dia 11 d’abril els alumnes de 2n d’ESO de l’institut han realitzat una sortida amb l’objectiu de visitar el Centre d’Informació de la Central Nuclear d’Ascó. La visita ha estat organitzada pel Departament de Tecnologia i ha constat d’una explicació sobre quins són els components que conformen la Central Nuclear d’Ascó, quin és el seu funcionament i  quins són els objectius d’aquesta construcció.

Posteriorment, els alumnes, amb l’ajuda d’un dossier, han visitat les dues plantes de espai museogràfic interactiu de manera que s’han pogut  apropar a conceptes bàsics de generació elèctrica, radiacions, protecció en el treball, seguretat, funcionament d’una central nuclear, etc

Albert Barceló, professor de Tecnologia

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari