Participació en el Fem Matemàtiques 2018

 

Enguany, un altre cop, un els equips del centre ha estat seleccionat per participar en la fase territorial de Tarragona del Fem Matemàtiques! En aquesta ocasió han estat els alumnes Madalina Buclis, Anna Santos i Pol Piñana de 2nESO els que han representat dignament a l’Institut Sòl-de-Riu en la jornada desenvolupada a Móra la Nova el passat dimecres 18/04/2018.

Captura6

Després d’haver treballat el dossier de problemes proposats a classe durant els mesos de desembre i gener, el treball fet i presentat va ser considerat mereixedor de ser seleccionat en la fase territorial. Durant la jornada en la qual varen participar més d’un centenar d’alumnes, el nostre equip va estar acompanyat pels professors Rebeca García i Joaquín Bonfill als quals volem agrair el seu interès i dedicació per donar ànims al nostre alumnat.

Captura2

Al llarg del matí i la tarda, els equips dels diferents centres van haver de resoldre proves pràctiques de resolució de problemes en grup i també en modalitat individual. L’esperit de la jornada és sempre molt més de germanor i lúdics que no pas competitiu i pretén engrescar al jovent en l’estudi de les matemàtiques com a llenguatge d’aplicació universal.

Captura4

Captura5

Aquesta activitat se suma doncs a les múltiples iniciatives (xerrades, concursos, sortides, treballs de recerca, exposicions, …) que desenvolupa el nostre institut en la promoció de les vocacions de l’àmbit STEM (CTM) com uns dels eixos bàsics dels departaments didàctics ceintíficotècnic.

Marià Cano Santos – Cap de Departament de Matemàtiques

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>