Sant Jordi solidari 2018

 

L’alumnat de 4t d’ESO està preparant la diada de Sant Jordi.
Com cada any tothom que vulga de la comunitat educativa podrà participar portant els llibres que tenim a casa, ja en desús, però en bon estat, i els posarem a la venda la diada de Sant Jordi juntament amb manualitats als preus simbòlics d’1 euro, 2 euros, 3 euros i 5 euros.
L’alumnat de la USEE i el grup de l’Hort Ecològic, dirigits per la professora de Visual i Plàstica Pilar Salvador, també participen i col·laboren, estan preparant regals alternatius amb material reciclant per a regalar en dia de la rosa, ja veureu que bonics estan quedant.
La recaptació es destinarà al Projecte Humanitat de l’ONG Provocant la Pau, per ajudar les dones embarassades o mares lactants i els seus nadons (unes 110 persones) de la maternitat de Grècia, persones refugiades que fugen de la guerra de Síria.
Podeu entregar els llibres al lloc habilitat al vestíbul de l‘institut (Professorat responsable de l’activitat: Pili Salvadó i Joana Subirats). La paradeta serà a l’entrada de l’institut el dilluns 23 de 9h a 14’30h.
Us invitem a participar!Captura de pantalla (111) (1)

 


Joana Subirats Àlvarez

Cap del Departament Antropològic
Institut Sòl-de-Riu (Alcanar)
Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari