El grup de Teatre de l’Institut participa a la inaguració de la 3ª mostra d’Arts i Flors als balcons

El passat 5 de maig, es va inaugurar la 3a mostra d’Art i Flors als balcons. És una gran oportunitat per als artistes canareus i estrangers per a poder crear, de manera lliure, obres imaginatives i espontànies, des de pintures fetes a mà fins a fotografies; que després engalanaran els carrers i balcons d’Alcanar.

Vam comptar amb la presència de l’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, l’alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, i amb la professora de dibuix i pintura, Núria Prades Sancho.

Aquest any, l’obra amb la qual s’inaugura la mostra, i que trobem com a portada del catàleg d’esta edició, és de la dissenyadora canareva Adela Beltran Sancho, que a l’acte va dedicar unes paraules a la gent de la seva terra i agrair a la professora Núria Prades Sancho els seus esforços per fer possible aquest projecte.

El grup teatral de l’institut, va tindre l’oportunitat de participar en la inauguració. Desgràciadament, no van poder assistir tots els integrants del grup, però vam comptar amb l’assistència de Biel Gil Fabregat i Sileno Aczel, alumnes de 2n ESO, que van recitar els seus poemes i els dels seus companys, amb molta cura i dedicació. Aquest esdeveniment els ha servit com a pràctica, ja que durant tot el curs, tots els dijous de tarda a l’institut, el grup teatral, juntament amb el professor Tomàs Camacho Molina, s’han estat trobant per recitar poemes de Shakespeare en la traducció de Gerard Vergés (1931-2014) al català, ja que el proper 16 de maig participaran a la Roda de Teatre Infantil i Juvenil del Montsià.

També vam tindre l’oportunitat de gaudir de tres peces musicals tocades amb arpa, de la mà de l’alumna de 2n de Batxillerat, Agnès Camatxo Buj; una d’elles, en memòria a Adela Rodríguez Lopiz, mestra jubilada de primària i artista canareva, que va morir el passat 7 d’abril.

Andrada Brumar, reportera del Grup de Teatre de l’Institut d’Alcanar

 

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari