Graduació de Batxillerat i VII Certamen Treballs de Recerca d’Alcanar

 

El passat  18 de juny, al vestíbul del nostre centre es va celebrar l’acte de graduació de la promoció 2016/2018 de l’Institut Sòl-de-Riu.

A l’acte vam comptar amb la presència  de; Carme Navarro, regidora d’Educació i d’Acció Social i  Ciutadania; membres de la Junta de l’ AMPA i els membres del jurat del IV Certamen de Treballs de Recerca de l’Ajuntament d’Alcanar. També van assistir membres de les dues escoles del municipi, l’Escola Joan Bta. Serra i l’Escola Marjal, així com professors, familiars i amics dels alumnes.

Durant la celebració, que va estar plena d’emocions però també de bon humor, van intervenir Paula Ruiz i Àlvaro Arquero, com a representants de l’alumnat,  Daniela Badeanu com a representant de l’AMPA;  Marga Gil , professora de català i coordinadora de Batxillerat; Carme Navarro, regidora d’educació  i Carme Caballer , directora de l’ Institut Sòl-de-Riu.

Desprès dels parlaments es va fer entrega dels premis del VII Certamen de Treballs de Recerca de l’Ajuntament d’ Alcanar. Van obtenir el tercer premi l’alumna  Carla Esteller Sancho i Pep Reverter Sancho amb el seu treball Totturisme: empresa de disseny per al desenvolupament turístic. El segon premi el van guanyar Àlvaro Arquero Martínez Aguado   amb el seu treball, Machine Learning planta CEMEX . Finalment, el primer premi va ser per a Agnès Camatxo Buj amb el seu treball, Arraïlat Alcanar, espai viu    . Enhorabona als tres!

Properament tindrà lloc l’acte de cessió d’aquests treballs a la Biblioteca Trinitari Fabregat , juntament amb els altres sis treballs sobre temàtica canareva que van participar en el certamen.

Tot seguit  el professorat va lliurar a cada alumne un diploma i una orla del grup.

Des del vostre centre us desitgem molta sort i us donem molt d’ànim i coratge en tot allò que feu. Ja sabeu que aquest sempre serà el vostre centre.

En conjunt va ser un acte viscut i compartit amb emoció en què els alumnes, les seves famílies i el professorat van gaudir tots d’una vetllada de celebració i reconeixement que va concloure amb un  refrigeri per a tots els assistents.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>