Premis Treball Recerca CETT

L’alumna Agnès Camatxo Buj ha estat premiada pe la Fundació Gaspar Espuña -CETT pel seu treball de recerca “ARRAÏLART”.

Genèrica_Opció_menys qualitatL’alumna de l’INS Sòl de Riu d’Alcanar na Agnès Camatxo Buj ha estat la guanyadora del segon premi del concurs Treball de Recerca en Turisme, Hosteleria i Gastronomia de Batxillerat del curs 2017/2018 pel seu treball “ARRAÏLART”.

Aquest treball, crea una guia patrimonial i turística que es visualitza en 17 intervencions artístiques en espais del municipi d’Alcanar. La guia vol enllaçar la paraula en un itinerari d’emocions i descobrir aquest municipi, a partir de la promoció visual creativa i de la dignificació de l’ús dels mots, amb l’art i la paraula, arribant a conèixer, difondre i valorar el patrimoni. El jurat ha valorat les competències comunicatives de l’Agnès, l’originalitat del treball, la relació amb el patrimoni cultural i històric del poble i l’aposta pel patrimoni lingüístic del territori.

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari