El treball de Recerca, Arraïla®t, d’Agnès Camatxo Buj dota a l’INS Sòl-de-Riu de material didàctic.

L’INS Sòl-de-Riu reb un xec de regal de 500€ gràcies al premi aconseguit pel Treball de Recerca Arraïla®t de l’alumna Agnès Camatxo Buj.

Com ja vam publicar en el seu moment, el treball presentat per Agnès Camatxo Buj titulat Arraïla®t  va ser premiat el passat 14 de desembre de 2018, a la seu de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre en l’acte de lliurament de la 7a edició dels premis de l’ Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) .

En motiu d’aquest premi, el nostre centre ha rebut un xec de compra per l’import de 500€ a la tenda Abacus. Amb aquest regal el centre ha pogut comprar diversos materials didàctics dels que que podran gaudir tot l’alumnat.

Un cop més, volem felicitar i agraïr a l’autora i la seva familia per la feina ben feta i pel merescut reconeixement al treball i a l’esforç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>