El treball de Recerca, Arraïla®t, d’Agnès Camatxo Buj guanya el VII Premi IDECE

El passat 14 de desembre de 2018, a la seu de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre va tenir lloc l’acte de lliurament de la 7a edició dels premis de l’ Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE) . Aquests premis tenen per objectiu  fomentar la projecció de les Terres de l’Ebre, i premien la qualitat dels treballs de recerca i crèdit de síntesi/projecte dels cicles formatius de grau superior, que versen sobre estudis relatius al desenvolupament integral de les comarques de l’Ebre.

Són uns premis que pretenen reconèixer la creativitat i l’esforç dels alumnes i els guardons consisteixen en una aportació econòmica; a més de la publicació al web www.idece.cat i la possibilitat de publicar en paper el treball que hagi obtingut el primer premi.

El treball presentat per Agnès Camatxo Buj, Arraïla®t, va estar tutoritzat per la professora Pilar Salvador i en ell, l’autora, desenvolupa una intervenció artística a 17 espais del municipi d’Alcanar on es combina imatge i paraula, amb la intenció de preservar aquelles que estan en perill de desaparició i que eren molt freqüent a la parla d’Alcanar.

A l’acte de lliurament dels premis vam comptar amb la presència de director de l’IDECE, Alfons Montserrat Esteller; juntament amb les presidentes del Consell Comarcal del Montsià, M. Carme Navarro Balada i de la Ribera d’Ebre, Genoveva Carim i més autoritats vinculades a la institució.

Cal felicitar a l’autora i a la tutora del treball i a tota la comunitat educativa per la faena ben feta i pel merescut reconeixement al treball i a l’esforç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>