APLICACIONS MÒBILS I EDUCACIÓ FÍSICA

 

 

Aquest trimestre, com a forma de treballar la condició física a 3r d’ESO vinculada a la salut i preparar la cursa CMITE’19 on ens trobem amb altres centres de les Terres de l’Ebre per fer una cursa de muntanya en situació real, hem introduït a les classes d’EF l’aplicació Strava. Aquesta aplicació permet calcular distàncies, recorreguts, velocitats, etc. Després de fer unes sessions a classe d’experimentació amb diferents exercicis i activitats preparats pel professorat, l’alumnat i algun profe ha pogut provar aquesta fora de l’aula mitjançant la creació del club “SOL DE RIU”. Així, hem pogut recollir les dades de les distàncies, temps, etc. recorreguts per part de l’alumnat que s’ha volgut integrar al club. El fet de pertànyer al club ha fet que l’alumnat s’impliqués i quedés alguns dies per córrer o caminar fora de les hores de classe d’Educació Física. Ací està el veritable èxit de la proposta: reforçar la pràctica d’activitat física vinculada a la salut més enllà de la classe d’Educació Física i conèixer noves propostes recreatives i d’ús de la tecnologia.

Ara encara queden uns dies per a la cursa del dia 29 de març on tenim com l’objectiu general del grup finalitzar la cursa sense aturar-se tot i que, aquells que han tingut més continuïtat i tenen més afició a les curses de muntanya tindran uns objectius més ambiciós. Els resultats, pròximament!

Aplicacions mòbils INS SOL DE RIU - MòBIL2

Joan Ortí

Professor d’EF a 3r d’ESO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>