REALITAT AUGMENTADA PER AL 8 DE MARÇ: LES DONES TAMBÉ FAN MÚSICA

 

Amb motiu del 8 de març, des de la matèria de música s’ha volgut fer homenatge a aquelles dones músiques que no han estat suficientment reconegudes i no apareixen als nostres llibres.

Per fer-ho, l’alumnat de 1r de la ESO ha dut a terme una exposició fotogràfica amb realitat augmentada. Gràcies a la realitat augmentada podem veure i escoltar les explicacions de l’alumnat sobre qui van ser aquestes dones i per què van ser importants. Només cal descarregar-se l’aplicació HP Reveali enfocar a les diferents fotos de l’exposició tal i com s’explica al cartell:

Captura

 

A més d’allò relacionat amb les dones i la música, amb aquesta activitat l’alumnat de 1r ha après què és això de la Realitat Augmentada,  tractant a classe les noves tecnologies de manera responsable a la vegada que investigaven i exposaven el seu treball a través de l’aplicació.

Us convidem a tots a gaudir d’aquesta exposició que hem fet amb tanta il·lusió i aconseguir així que aquestes dones ocupen el lloc que es mereixen en la història de la música.

Mireia Dauden, professora de música

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari