Visita The youth mobile festival “YOMO” Curs 18/19

Alumnat de l’INS Sòl-de-Riu d’Alcanar visiten The youth mobile festival “YOMO”. 

El dimecres, 27 de febrer, els alumnes de les matèries optatives “Tecnologia” i “Informàtica” de 4t d’ESO,  “Robòtica” de 3er d’ESO i “Coding with Scratch “ de 2n d’ESO van poder gaudir d’aquest esdeveniment on es van congregar les darreresyomo2 novetats relacionades amb el món de la tecnologia i la informació.

La YOMO Barcelona està orientada als estudiants més joves i té com a objectiu motivar i despertar el seu interès envers les disciplines STEAM (sigles amb anglès: ciència, tecnologia, enginyeria, disseny i matemàtiques). Aquest festival ofereix la possibilitat a alumnes i professors de conèixer en primera persona els nous reptes tecnològics que s’estan produint actualment i que formen part de la transformació digital a la que ens dirigim.

Elsyomo4 nostres alumnes i professors van poder gaudir dels més de 100 estants d’institucions educatives, òrgans professionals, laboratoris R+D, i empreses i indústries tecnològiques de primer nivell; diverses conferències i tallers pràctics.

No tan sols s’ho van passar bé sinó que també vyomo5aren tenir l’oportunitat d’aprendre envers futures professions, nous itineraris acadèmics i noves formes d’aplicar la tecnologia en l’aprenentatge de moltes assignatures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>