Acte de graduació de 2n de Batxillerat curs 2014/2015

PROMOCIÓ 2015-43 IMG_7039

El passat 17 de juny, al saló d’actes del nostre centre es va celebrar l’acte de graduació de la promoció 2009/2015 de l’Institut Sòl-de-Riu.

En total es van graduar 26 alumnes que aquest curs acadèmic han cursat 2n de Batxillerat al nostre centre i dels quals la gran majoria seguiran els seus estudis superiors en la modalitat de carrera universitària.

A l’acte vam comptar amb la presència d’Alfons Montserrat, alcalde d’ Alcanar; Carme Navarro, regidora d’Educació i d’Acció Social i  Ciutadania; membres de la Junta de l’ AMPA i els membres del jurat del IV Certamen de Treballs de Recerca de l’Ajuntament d’Alcanar. També van assistir membres de les dues escoles del municipi, l’Escola Joan Bta. Serra i l’Escola Marjal, així com professors, familiars i amics dels alumnes.

Durant la celebració, que va estar plena d’emocions però també de bon humor, van intervenir Jordi Parra, com a representant de l’alumnat, Imma Esteller, com a representant de l’AMPA; Àlex Arias, professor de filosofia i coordinador de Batxillerat; Alfons Montserrat, alcalde d’ Alcanar i Carme Caballer , directora de l’ Institut Sòl-de-Riu.

Desprès dels parlaments es va fer entrega dels premis del IV Certamen de Treballs de Recerca de l’Ajuntament d’ Alcanar. Va obtenir el tercer premi l’alumna Ariadna Alonso, amb el seu treball Dones i música: una relació dissonant?. El segon premi el va guanyar Jordi Sancho amb el seu treball, L’automobilisme a Alcanar. Finalment, el primer premi va ser per a Pau Obiol amb el seu treball, Les fortificacions d’ Alcanar. Enhorabona als tres!

Properament tindrà lloc l’acte de cessió d’aquests treballs a la Biblioteca Trinitari Fabregat , juntament amb els altres sis treballs sobre temàtica canareva que van participar en el certamen.

Tot seguit els alumnes van entregar un detall als professors i per tancar l’acte el professorat va lliurar a cada alumne un diploma i una orla del grup.

Des del vostre centre us desitgem molta sort i us donem molt d’ànim i coratge en tot allò que feu. Ja sabeu que aquest sempre serà el vostre centre.

En conjunt va ser un acte viscut i compartit amb emoció en què els alumnes, les seves famílies i el professorat van gaudir tots d’una vetllada de celebració i reconeixement que va concloure amb un  refrigeri per a tots els assistents.

PROMOCIÓ 2015-24   PROMOCIÓ 2015-44

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>